rounded border shape
rounded-border-shape.svg
Hoofd- en gezichtsmassage

Hoofd- en gezichtsmassage

Een hoofd- en gezichtsmassage is de perfecte oplossing voor iedereen die worstelt met stress, overbelasting, of concentratieproblemen. Deze massage is ontworpen om spanning in het hoofd en gezicht te bevrijden, stress en afvalstoffen effectief af te voeren, en je een vernieuwd gevoel te geven. Onze klanten beschrijven deze ervaring dan ook vaak als 'bevrijdend', wat precies de essentie is van wat we bieden.

Hoofd- en gezichtsmassage

Wat houdt het in?

De hoofd- en gezichtsmassage bij Leef! doet meer dan alleen ontspannen. Het kalmeert het zenuwstelsel, activeert het lymfestelsel, voert afvalstoffen af, en maakt spierknopen los. Het vermindert spanning op de ogen, verlicht stijfheid in de nek en schouders, en stimuleert de zuurstofopname in de huid. Dit verbetert niet alleen de circulatie in het hoofd, maar verstevigt en verfrist ook de huid van je gezicht en je nek. Daarnaast verbetert een hoofd- en gezichtsmassage het concentratievermogen en kan het verschillende vormen van hoofdpijn verlichten. 

Boek nu en ervaar deze transformerende behandeling zelf!

VOORDELEN

  • Geeft direct ontspanning

  • Vermindert spanning en hoofdpijn

  • Zorgt voor een zachte huid

  • Geeft een bevrijdend gevoel

Mijn werkwijze

Wat je kunt verwachten

Wat je kunt verwachten

Een eerste afspraak begint altijd met een kennismakingsgesprek. Ik neem jouw lichamelijke gesteldheid met je door en geef jou uitleg over de massage die je krijgt.

Wat je kunt verwachten

Voor of tijdens de massage kun je aangeven welke lichaamsdelen meer aandacht nodig hebben. Tijdens de massage is het lichaam afgedekt met handdoeken, behalve het deel wat gemasseerd wordt.

Wat je kunt verwachten

Mocht ik van mening zijn dat een doorverwijzing naar een arts nodig is, dan zal ik dat in alle eerlijkheid aangeven.

Wat je kunt verwachten

Water drinken is een must na elke massage, zodat afvalstoffen sneller jouw lichaam verlaten. Daarom wordt iedere massage bij ons afgesloten met een glas water.

Soms zijn er redenen waarom mensen niet gemasseerd mogen worden, tenzij er toestemming is van de behandelend arts en/of specialist.

Absolute contra indicaties zijn: griep, koorts, gebruik van antibiotica, ernstige ziekten/ hart- en vaatziekten, besmettelijke huidziekten, gebruik van antidepressiva, oppervlakkige ontstekingen en verwondingen.

Hoofd- en gezichtsmassage

Prijs & duur

  • 30 minuten

    € 40,-

Plan eenvoudig een afspraak in

Afspraak inplannen

Via de website kun je eenvoudig een afspraak inplannen. Ben je nog geen klant bij ons? Plan dan via onderstaande knop jouw eerste behandeling in. Heb je al een account bij ons? Dan kun je op de Vervolg behandeling inplannen knop klikken om een afspraak te maken. 

rouded circle
image-12

Kies de massage die bij jou past

Bekijk andere massages

Bij Leef! Oldenzaal vind je diverse massages, zodat we jou de behandelingen kunnen bieden die aansluiten bij jouw wensen en voorkeuren. Kies voor jezelf en geniet van de een massage op maat die past bij jouw lichaam en situatie. 

rouded circle
image-13

Bekijk de tarieven van de behandelingen

Onze tarieven

rouded circle
rouded circle
Massages Duur massage Prijs in Euro’s

Voetreflex

Ontspanning en verlichting voor je voeten.

30 minuten

€ 35,-

Sportmassage

Effectieve massage voor preventie en herstel.

30 minuten

45 minuten

60 minuten

€ 40,-

€ 55,-

€ 65,-

Ontspanningsmassage

Pure ontspanning voor lichaam en geest.

30 minuten

45 minuten

60 minuten

€ 40,-

€ 55,-

€ 65,-

Hoofd- en gezichtsmassage

Een kalmerende en verfrissende behandeling.

30 minuten

€ 40,-

Stoelmassage

De massage ter preventie van werkgerelateerde klachten.

20 minuten

€ 30,-