rounded border shape
rounded-border-shape.svg
Alles wat je wilt weten over Leef!

Alles wat je wilt weten over Leef!

Welkom bij Leef!, waar welzijn en ontspanning voorop staan. Onder leiding van Ellis Bogers staat Leef! voor je klaar om jou de ultieme ervaring van rust en ontspanning te bieden. 

Voor een ontspannen lichaam en geest

Deskundige massages

Met een scala aan effectieve massages en behandelingen kun je bij ons de drukte van het dagelijks leven achter je laten en even helemaal tot jezelf komen. Door de verscheidenheid aan massages om uit te kiezen kun jij de perfecte behandeling vinden die bij jou past. 

Of je nu op zoek bent naar ontspanning met een klassieke ontspanningsmassage, het verlichten van spanning met een stevige sportmassage, of het in balans brengen van lichaam en geest met een voetreflexmassage, wij bieden het allemaal. Onze massages worden uitgevoerd door een gediplomeerd en ervaren masseur met aandacht voor jouw specifieke behoeften en comfort.

De praktijk

Genieten in een bosrijke omgeving

De praktijk

Onze praktijk is gelegen in de betoverende bosrijke omgeving in De Lutte, vlakbij Oldenzaal. Het biedt een serene locatie waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en volledig kunt ontspannen tijdens een heerlijke massage. Hier vind je de rust en de ruimte om even een moment voor jezelf te hebben, zodat je even écht kunt genieten. 

Kom bij ons langs voor een ontspannende massage. Wij dragen graag bij aan jouw gezond en gelukkig leven!

De praktijk
De praktijk

Het gezicht achter Leef!

Over Ellis

Ellis Bogers is de drijvende kracht achter Leef! Oldenzaal. "Met mijn passie voor welzijn gecombineerd met mijn jarenlange ervaring streef ik naar het beste resultaat voor al mijn klanten." 

Ellis gelooft in persoonlijke aandacht en een holistische benadering van welzijn, wat Leef! Oldenzaal onderscheidt als een plek waar zorg en aandacht samenkomen voor de ultieme ontspanningservaring.

Over Ellis

Mijn werkwijze

Wat je kunt verwachten

Wat je kunt verwachten

Een eerste afspraak begint altijd met een kennismakingsgesprek. Ik neem jouw lichamelijke gesteldheid met je door en geef jou uitleg over de massage die je krijgt.

Wat je kunt verwachten

Voor of tijdens de massage kun je aangeven welke lichaamsdelen meer aandacht nodig hebben. Tijdens de massage is het lichaam afgedekt met handdoeken, behalve het deel wat gemasseerd wordt.

Wat je kunt verwachten

Mocht ik van mening zijn dat een doorverwijzing naar een arts nodig is, dan zal ik dat in alle eerlijkheid aangeven.

Wat je kunt verwachten

Water drinken is een must na elke massage, zodat afvalstoffen sneller jouw lichaam verlaten. Daarom wordt iedere massage bij ons afgesloten met een glas water.

Soms zijn er redenen waarom mensen niet gemasseerd mogen worden, tenzij er toestemming is van de behandelend arts en/of specialist.

Absolute contra indicaties zijn: griep, koorts, gebruik van antibiotica, ernstige ziekten/ hart- en vaatziekten, besmettelijke huidziekten, gebruik van antidepressiva, oppervlakkige ontstekingen en verwondingen.

Plan eenvoudig een afspraak in

Afspraak inplannen

Via de website kun je eenvoudig een afspraak inplannen. Ben je nog geen klant bij ons? Plan dan via onderstaande knop jouw eerste behandeling in. Heb je al een account bij ons? Dan kun je op de Vervolg behandeling inplannen knop klikken om een afspraak te maken.