Voor de behandeling

Voorafgaand aan een eerste behandeling stel ik een aantal vragen over uw lichamelijke gesteldheid. Dit om een helder beeld te krijgen wat het beoogde doel van de massage is. Alles wat besproken wordt blijft privé, conform de beroepsethiek van de NGS. Er is altijd gelegenheid om vragen te stellen.

Online afspraak maken

Via deze website kun je zelf een afspraak inplannen, dat kan door op deze link te klikken. Mocht dat niet lukken of wilt je op zeer korte termijn een afspraak inplannen dan kun je mij altijd bellen, appen of een mail sturen.

Vergoedingen

Regelmatig wordt gevraagd of mijn behandelingen in aanmerking komen voor een vergoeding. Dit is momenteel niet het geval, maar zeker voor de toekomst niet uit te sluiten. Check dit dan ook bij uw verzekeraar. 

Betaling

De betaling van de behandeling kan zowel contant als elektronisch. Wat jouw voorkeur heeft kunt je na de behandeling aangeven. 

Annulering

Let op dat afspraken 24 uur van te voren geannuleerd dienen te worden. Bij niet nakomen ben ik helaas genoodzaakt de geboekte behandeling bij jou in rekening te brengen.